tisdag, maj 12, 2009

Många affärer på en dag... =)

(Foto av Fru Pusselbit)

Just nu är jag bara och mellanlandar här hemma. På sex timmar har jag hunnit med att vara på Dotter Pusselbits skola och träffa några lärare + skolpsykolog, gå runt på Jysk, Rusta (inhandlade shampoo och hårbalsam där), Plantagen, en seconhandshop (inlines + inlinesskydd till dottern inhandlades), Chilli, Åhlens (hårfärg till dotter Pusselbit), H&M (byxor + t-shirt till dottern), Stadium (4 linnen till dottern), KappAhl, Lindex (Läppstift till mig), MQ, Vero Moda, Gina Tricot, Din Sko och äta på Subway! Måste passa på medans jag har tillgång till bilen... ;)

Snart ska jag köra dotter Pusselbit till karateträningen. Vädret idag har varit mycket omväxlande, både soligt och regnigt... och maken som jobbat i den stora huvudstaden idag kom precis hem.

Igår öppnade jag en av de två glöggflaskor jag sparat sedan i julas. Jag tyckte att jag var värd det efter all hemsk migrän jag haft! ;)

Japp, då var det dags att sticka iväg igen... och jag önskar er alla en underbart härlig kväll! =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har haft en jäktig tid, men nu tror jag det är lugnt en tid. Ska få min altan men vet inte när. Borren mågen hade var får stor. Nu får vi se till helgen vad som händer. Torsdag fredag är jag till Åland. Torsdag fyller Locklig. Kram från Sita

Heidi sa...

Det är härligt att få undan saker! Skönt att migränen är borta!
Ha det gott!!!
Kram:)

Pixi sa...

Oh jisses vad du hann med mycket ,förstår att du passar på efter migränen..Kram på dej!=)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! jisses vad du hann med :) Hoppas du får en fin fin dag :)