fredag, maj 29, 2009

En härligt solig fredag! =)

(Nyponros, foto av Fru Pusselbit)

Igår kom jag och dotter Pusselbit först till dagkirurgen där hon skulle få lite lugnande innan operationen. De var väldigt trevliga där och bjöd mig på te och frukost, vilket var välbehövligt då jag inte hunnit äta innan jag gick hemifrån.

Eftersom jag inte fick följa med till operationen, satt jag kvar och drack lite mera te och läste en massa intressanta tidningar.

Efter ca 1 1/2 timma kom hon tillbaka med blå operationsmössa i rullstol och fick vila lite grand i en säng innan vi tog bussen hem. Hon fick med sig ett provrör av plast med hennes tre utopererade och stora tänder i och var rätt så medtagen hela dagen igår.

Hon har nu legat i vardagsrumssoffan med täcke och kudde ett dygn och också fått i sig en hel del youghurt och glass + alvedon. Idag ska vi mixa hennes mat och sedan får vi se... hon är i alla fall väldigt, väldigt hungrig! ;)

Här är det ett underbart och fantastiskt väder och jag ska se om vi inte kan ta en promenad och få lite sol på oss. Önskar er alla en härlig fredag! =)

5 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej! Hoppas verkligen Dottern "kvicknar" till och mår bättre i skrivandets stund, tufft att operera ut tänder, jag vet!
Sitter som vanligt på fredagen och skickar ut hälsningar om en trevlig helg och självklart så läser jag alltid din fina och intressanta blogg, kommenterar hinner jag inte alltid göra, men idag ska du också ha en hälsning om en önskan om en fin och trevlig helg!
kram ifrån Peter!

Barnens Hjältar sa...

Åh hoppas det går över snabbt!
här har det också varit och är kanonväder :-)
ha en fin fortsatt fredag!

ciara sa...

Hm!jag måste oxå operrea ut tänder.
Men det blir aldrig av!
Kostar för mkt oxå..
Ha en underbar solhelg!
Kra/Ciara

diana sa...

Nej vad jobbigt för henne. Ha en bra helg.

Polargrevinnan sa...

Fredagskväll - det känns skönt att sätta sig vid datorn en stund.
Det har varit ett underbart väder.
Vi har inhandlat blommor till balkongen och det blir fint. Klockan sex var det underbart och herrn och jag tog en drink i solskenet.
Hoppas lilla Pusselbiten mår bättre imorgon.
En riktig skön helg skall ni ha. Kram Viola