söndag, maj 10, 2009

En "trött" söndag...

(En fluga på bilens vindruta, foto av Fru Pusselbit)

På spindelfronten är det inget nytt... och skönt är väl det! Nu har jag städat badrummet ordentligt så att man åtminstone kan tro att sådana djur inte finns där inne... ;)

Dotter Pusselbit har extra karateträning den här helgen och nästa helg är det gradering. Då ska vi åka dit hela familjen och se på när hon kämpar för att få en annan färg på sitt bälte. I morgon ska hon lämna in en programmeringsuppgift på skolan, så efter karaten har hon inga fritidsproblem. På tisdag ska vi träffa lärare, sjuksköterska, rektor och skolpsykolog för att få höra hur det har gått med det psykologtest hon gjorde för ett tag sedan. Det är riktigt spännande!

På torsdag ska jag till röntgen och göra en datortomografi av mitt huvud. Vi får väl se vad de kommer fram till...

Vädret är trist. Det blåser och är mulet. I morse sken solen, men den bara försvann bakom en massa moln...

Lingonveckan började för mig igår, men Mr. Migrän har hållit sig borta! Det är lite på gränsen, men jag slipper ta tabletterna och bädda ned mig och det är jag så tacksam över!! =)

Jag hoppas att ni alla har en härlig söndag! =)

8 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Kommer just in från en långpromenad. Håller med dig att vädret kunde vara bättre. Jag längtar tillbaks till värmen, fast det är så vackert här just nu.Vad bra att du får göra en datatomografi, det är väntan som är jobbig.
Hoppas att testet Pusselbit har gjort visar något som är bra. Bra att ni får hjälp, det varierar i olika kommuner.
Ha det så bra. Kram Viola

fjortisensmamma sa...

Vilken fin bild! Nu blir jag nyfiken och undrar vilken kamera du har? Har du gjort din blogg själv, den är väldigt fin och "sticker ut" lite från mängden! Ha en skön dag!

Veiken sa...

Först och främst! Vilken fotograf du är!! Flugan är verkligen fint fångad.
Spindlar är ju lyckodjur och man ska ha en alldeles egen husspindel. Jag håller tummarna för att det går bra med din "huvudfotogrfering" Kram

Heidi sa...

Oj, har du också skaffat en systemkamera (det gör de flesta just nu, inte jag...än, men skulle vilja), för den där bilden kräver väl någon särskilt objektiv, eller?
Magnetröntgen? Är det pga migränen?
Jag är också jätte trött. Det är pollen just nu.
Ha en fortsatt skön söndag!!!
Kramkram:)

Becks sa...

Nu har vi i stort gjort klart...packat upp allt! Det är bara en städning av nya lägenheten och ur städning av gamla som är kvar! Och urstädningen har vi 3 veckor på oss att göra, ingen stress m a o!

Vad sägs om att träffas till veckan? Du får komma hem till mig och dricka mitt underbart goda te (MMMmmm!!), och kanske en kaka till det!?

Kramar

AnnaKK sa...

Hoppas spindeln inte har synts till mer!? ;-)

Och hoppas migränen fortsätter hålla sej borta!!!

Häftigt foto på flugan! :-)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Hoppas allt visar sig bra på röntgen. och att du slipper migrän, jag brukar få ont några dagar före den aktuella veckan...blä.. Hoppas du får en fin fin dag :)

Fingerfärdig sa...

Wow, ett fantastiskt fint foto. Flugor är dock inte något favorit djur.
Svar: Tack så mycket för dina berömmande ord! Det betyder så mycket, när de orden kommer från dig. Jag beundrar de foton, som Du har på din blogg. Du om någon, bör ju veta vad Du skriver om. Sov så gott!