torsdag, maj 28, 2009

Lite stressigt

(Äppelträd, foto av Fru Pusselbit)

Gårdagen blev mycket lyckad, men stressad. Jag var på ett förmiddagsseminarium med lunchmingel i La Stadas ena bankhus och det började klockan 8.15. Jag blev så glad när jag såg en annan startaegetkursare där och vi höll ihop.

Där fick jag två nya kontakter som är bra för mitt företag. Den ena kontakten kan trycka upp snygga etiketter till mina kartonger där jag har varorna som skickas hem till kunderna. Den andra kontakten har kontakter inom den bransch jag vill in i och kan hjälpa mig med hur jag ska importera det jag vill sälja...

Det var också sista gången starta eget kursen var i går och vi skulle alla stå inför varandra och berätta om vårt blivande företag på 5-8 minuter på ett bra och intressant sätt. Mellan förmiddagsseminariet och kursen lyckades jag få ihop något presenterbart i Powerpoint och också köpa en ny väska på rea på Åhlens. En stor och bra väska för 149 kronor är inte fy skam... särskilt inte då min gamla väska hade ett hål i det ena hörnet och jag var rädd för att sakerna en dag skulle ramla ut.

Jag hann också med att kontakta käkkirurgen angående dotter Pusselbits ångest inför tandoperationen. De var förstående och nu ska vi vara där en timme tidigare idag för att hon ska få rejält med lugnande... det blir nog intressant när jag ska ta med henne hem på bussen, för maken har bilen! ;)

Nu ska vi snart iväg till sjukhuset och jag önskar er alla en underbart härlig torsdag och hoppas på att det inte blåser lika mycket som det gjorde igår!

8 kommentarer:

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! ska hålla en tumme för tösen att allt går bra för henne idag.. Blåsten har tilltagit här men man får hoppas det avtar eftersom idag... så det blir nog att man är inne så mycke som möjligt fast vi har strålande sol. ha en fin fin dag :)

Anonym sa...

Stackars kära lilla dotter pusselbit. Jag lider med henne.
Bara tandläkare är ju ångest och
så såna hemska operationer.
Nu måste hon få precis vad hon vill
i tröstepresent.
Svägerskan

Heidi sa...

Det är ju bra att man får möjlighet att skapa konkret nyttiga kontakter såsom kontakter till företag som kan sköta paketering, distribuering etc. Låter genomtänkt.
Hoppas det går bra hos käkkirurgen.
Kramkram!

Frogprincess sa...

Jag följer ditt utvecklande av ditt företag med stort intresse och är mycket nyfiken på vad det kan vara men har full förståelse för att du inte vill berätta det än (eller?).
Kul att presentationen av det gick bra.

oumberligating sa...

Lova att ta det lugnt så du inte bränner ut dig! Hej, föresten har verkligen dåligt samvete har nu hållit mig borta ifrån kommenterandet och inläggandet i lite över en vecka nu! Självklart är ingen skada skedd på någotvis, men så ser man hur fort ens användarstatestik dalar. Självklart är inte det heller av yttersta vikt då hade jag inte gjort sådana inlägg som jag gjort idag, 3 stycken faktiskt alla med temat "humor" det kanske inte riktigt märks, men min knepiga humor finns där och jag ler lite för mig själv medans inläggen skapas och det är väl egentligen det viktigaste. Om någon sedan också tycker det är lite "trevligt" och kommenterar så visst blir jag glad, precis som merparten av oss bloggare blir, antingen man skriver något fint/trevligt eller visar bilder eller både och helt enkelt.
Nu ska jag ägna en timme av mitt liv att besöka mina favoritbloggar läsa och "titta ikapp" på det jag missat under veckan och självklart så tittar jag in på din alltid fina och trevliga blog!
Torsdag idag, undrar om det är för tidigt att önska dig en trevlig helg? Jag gör det i allafall man vet aldrig hur mycket tid som blir över i morgon, som sagt ha det bra på alla sett!
Kram ifrån Peter!g!

Spindelmamman sa...

Bra tips på bokföring, har nu testat bokföringen via sparbanken som är direktkopplad. Kan bara säga att det sparar tid. Man sitter nästan bara och bockar och vips så är månaden klar. Sedan är det bara att lämna in en fil till en bokföringsbyra som granskar lite lätt och så får man hjälp med deklarationen en gång om året. Smidigt, smidigt.

Kram Systra di nr 3

*tingeling* sa...

God morgon i stugan ! Hoppas allt nu gick bra för tösen och att hon idag mår bra. Nu har det slutat storma och bara en stor sol är på himlen, ha en fin fin dag :)

Barnens Hjältar sa...

Kikar in och önskar en trevlig fredag. Här blåser det inte alls mycket idag :-)