tisdag, maj 05, 2009

Regn, regn, regn!

(Körsbärsträd på gården mellan lägenhetshusen, foto av fru Pusselbit)

Det var regnigt hela dagen igår och det verkar bli likadant idag. Det är ca 9 grader varmt ute och det är väldigt fuktigt. När jag väckte dotter Pusselbit i morse efter att ha sovit med öppet fönster, såg jag att hon hade strumpor på fötterna för att inte frysa under natten... ;)

Igår deklarerades det via internet och vi kommer att få tillbaka en hel del på skatten och det är bra. Vi har många hål att fylla! Vi retades med dotter Pusselbit om att jag och maken skulle åka till Thailand för pengarna medans hon och sonen skulle få vara kvar hemma i Svedala. Hon blev lite upprörd! ;D

På torsdag har son Pusselbit ett prov i Fysik, ellära. Ni skulle ha sett glöden i Herr Pusselbits ögon när han fick reda på detta, för fysik är hans favoritämne och ellära i synnerhet... stackars son Pusselbit... ;)

I morgon är det herr och fru Pusselbits 20-åriga bröllopsdag. Den ska vi tillbringa hos herr Pusselbits läkare och sedan ska fru Pusselbit på kurs. Det kanske blir så att vi får fira till helgen i stället...

Nu har jag snart druckit upp mitt rabarbergräddte och önskar er alla en trevlig och härlig tisdag! =)

8 kommentarer:

oumberligating sa...

Ja, det verkar regna över stora delar av Sverige, fast här på Södertörns utanför Stockholm, börjar solen våga sig fram. Klart nästan alla får igen på skatten, politik uti fingerspetsarna, men pengarna hade verkligen behövts på andra ställen, men ingen tackar nej, till att få dem personligen, inte jag heller(ler). Men snart är allt sålt och det finns inget längre att dela ut!
Ha det så bra som det bara går!
Kram ifrån Peter!

Chi sa...

Aj, aj, inte retas med dottern, hon kan tro att ni menar allvar...
Sonen har mycket att leva upp till ser jag, i alla fall inför provet han nu ska ha. Pappa hjälper säkert till så att provet går galant.
20 år som gifta! Själv firar jag och gubben 10-årig bröllopsdag den 28 maj! Å andra sidan har jag varit gift tidigare. Första gången blev det 7 år och andra gången blev det 14 år så lägger man ihop mina år som gift så slår jag dej. Fast så kan man förstås inte göra *fniss*
Kramis!

Bittan sa...

önskar dig också en riktigt bra dag..här har det också regnat..och nu ser det ut som det är grönare på något sätt i naturen.regnet var nog välbehövligt!kram till dig!

syren sa...

Här har det inte kommit så mycket regn. En underbar bild! kram

Artlover sa...

Hejsan! Det har regnat till och från i Stockholm. Solen har försökt att tränga igenom molntäcket. Med regnet kommer det växa så det knakar:-) Jag hoppas att det är bra med dig.
Snart ska jag införskaffa mig ett vidvinkelobjektiv till kameran, suktar:-)
Vi ses!
Kram
Artlover

Becks sa...

Grattis på bröllopsdagen!

Själva har vi sovit första natten i nya lägenheten! Kallt, brrr...hoppas man kan kräva lite varmare, annars kommer vi ha en förkyld son snart! Samt att jag nyser och snyter.

Vi får höras till veckan när vi fått över alla möbler (i helgen)...så bjuder jag på te!

kramar

Heidi sa...

VICKEN tur!!! Att ha ellära som favoritämne;)
Kramkram!!!

Gealach sa...

Ojojoj, det var nästan lite elakt att retas på det sättet... :-D