måndag, november 28, 2011

Snö och solsken! =)


Mor och far överlevde stormen på Västkusten och är på väg upp till oss... och vi har fått ca en cm snö och gräsmattorna är vita och solen skiner!

Son Pusselbit vaknade med ett rött, svullet och ömmande öga och ska snart gå till vårdcentralen. Han ringde dit för någon timma sedan, men de hade ingen akuttid, så han får gå dit vid 14.00-tiden och sitta och vänta på en tid som dyker upp.

På fb är jag med i en grupp som heter "Bortskänkes/mottages/ges/doneras".  Idag var det en som skrev där att hon skänker bland annat en kökssoffa och en liten frys och jag var försten till kvarn! =)
Hon bor inte heller så långt ifrån oss, så det blir bra.

Jag har länge velat ha en lite mindre frys där jag kan frysa in bär och allt jag bakar, samt ha tekokaren på den. Kökssoffan är bra, för man kan också ha saker i den, som konserver, ris, pasta osv... Det känns verkligen som bönesvar =)

Alla fönster är nu julpyntade, men golven och lite disk är kvar innan det är julstädat här. Efter det kommer jag att frosta av frysen, torka ur kylen och skafferiet och då kan jag verkligen känna hur julen kommer närmare! ;)

1 kommentar:

Ciara sa...

Hej på dej!
Åh! den sidan måste jag titta om jag hittar på FB..
Vilket fynd..Som sagt där kan man stuva undan en hel del;)
Jaha!Snö både uppe och nere i landet!!
Utom här i mitten där jag bor.Men det är jag bara glad åt.
Antar att feb/mars blir så där snötunga igen..
Ha en bra kväll/Ciara