tisdag, december 06, 2011

En hektisk vecka


Mor och far åkte hem igår och här har det blivit mycket gjort. Boxer Pusselbit har blivit kastrerad, son Pusselbit hade en vagel i ögat, därav svullnaden och han fick ögondroppar mot det. Den nya kökssoffan och frysen finns i köket och passar bra in där och en ny julduk av plast ligger på köksbordet. Maken fick välja ut den på ÖB och den gick på 30 kr/m och vi köpte 2 meter.

Kyl med frysfack blev avfrostad, en plastgran har blivit inköpt på Rusta, en massa affärer har blivit besökta och i fredags gick jag och maken på fest+julbord som hans jobb hade ordnat. Det kändes som om vi rullade därifrån... ;)

Julklappar har blivit inköpta och jag har haft migrän (har det fortfarande). De flesta julklapparna köpte jag i en secondhandbutik. Till mig själv köpte jag en fin blus för 35 kronor som jag hade på mig på makens jobbjulfest och en röd stickad tröja för 55 kronor. Sedan hittade jag tre fantastiska böcker: "Världens dåligaste språk" av Fredrik Lindström, "Strövtåg i språket" av Catharina Grünbaum och "Handbok i Svenska" av Gösta Åberg, alla för 50 kronor tillsammans.

Julklappar till mor, far, maken, dotter Pusselbit och son Pusselbit hittades också. Mina systerbarn på västkusten har också fått lite... (mest saker som jag hittat här hemma).

Herr Pusselbit rengjorde och gick igenom mors bärbara dator under lördagskvällen och kvällen efter gick han igenom våra datorer. Det var en stor avkoppling för honom.

Son Pusselbit har ett stort biologiprov idag och han var nervös hela helgen och gårdagen. Det är ett omprov (han var sjuk när det hölls) och han sa att han har inga chanser att göra om det här, så det bara MÅSTE gå bra...

Igår kom det snö igen och idag har det varit ca 2 minusgrader. Jag låg hela gårdagen i en fruktansvärd migrän, men har varit lite på benen och försökt få i mig både mat och dryck idag. Nu ska jag ta det lugnt igen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vaxduken var ett mycket bra inköp!
Svägerskan