onsdag, december 14, 2011

En hyrd bil


Igår hyrde jag en bil och åkte med boxer Pusselbit till veterinären. Väl där togs stygnen bort och han blev omklappad och fick lite hundgodis av en av skötarna och det uppskattades och han till och med viftade lite på svansen. När vi kom hem igen och herr Pusselbit slutat på sitt arbete, passade vi på att handla en hel del i olika affärer. Det är ju lite arbetsamt att släpa hem en del saker från affären på cykel, en stor påse hundmat till exempel.

Idag skulle bilen lämnas fulltankad tillbaka och allt som allt gick det på ca 200 sek. att hyra en bil på ett dygn när man kör inom la Stada.

Son Pusselbit ska göra sitt kemiprov på fredag och just nu sover han. Hela denna natt satt han uppe och skrev färdigt en uppsats i biologi som lämnades in idag. Läraren har sagt att om han får vg på kemiprovet, får han vg på hela kursen. Han själv tror att det lutar mot bara g eftersom han antagligen inte hinner läsa på så mycket som han behöver göra... vi får se hur det blir med allt.

Dotter Pusselbit är nu hos en kompis och spelar spel och jag ska snart börja med disk och middag. På lördag kommer min svägerskas son och hälsar på och då ska vi passa på att göra julgodis. Det ska blir riktigt roligt! =)

Inga kommentarer: