söndag, november 27, 2011

Regnoväder


Även om vi inte har stormoväder som södra Sverige och Västkusten, så är det oerhört blåsigt med massor av ösregn utomhus. Den modige herr Pusselbit tog förmiddagspromenaden med boxer Pusselbit och jag är glad över att jag slapp gå ut i det.

Här inne ska alla ytor torkas och rengöras och sedan ska allt julpynt upp. Vi hann inte göra allt igår...

Gårdagen blev en trevlig dag för boxer Pusselbit. Han fick gå extra långa promenader i det vackra vädret, fick ett nytt och trevligt tuggben och mot kvällen kom dotter Pusselbit hem med en rolig pipleksaksboll som snabbt blev mycket populär. När han somnade låg leksaken bredvid honom...

Vi andra såg på "Grinchen som stal julen", åt lite middag och sedan när vi åt makens goda kladdkaka med glass till, såg vi på en mysig anime vid namn "Min granne Totoro". På baksidan står det:
"Systrarna Satsuki och Mei har precis flyttat till ett stort och gammalt hus på landet med sin pappa. Mamman ligger på ett sjukhus i närheten, men alla längtar och hoppas att hon snart ska få komma hem. Först blir syskonen lite rädda i allt det nya men snart upptäcker de att det finns något magiskt i huset och runtom. På en av sina promenader i skogen vid huset träffar de sin nya granne, Totoro, en stor lustig varelse som är skogens väktare. Tillsammans med honom och kattbussen, världens bästa transportmedel, börjar ett underbart äventyr.

'Min granne Totoro' är en fantastisk film för såväl barn som vuxna om den stora, mjuka och beskyddande Totoro. Det är en makalös introduktion till Miazakis magiska värld och en fest för de redan frälsta."

Speltid 86 minuter i Genren "Familjefilm"

1 kommentar:

MISS ALICIA sa...

Hej!

I nätbutiken missalicia.se hittar du accessoarer för dig och ditt hem. Perfekt för julklappsshoppingen!

Vänliga hälsningar,
Miss Alicia

PS. En ADVENTSKALENDER med fina priser pågår just nu på vår Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702