torsdag, november 24, 2011

Strålande solsken

Jag misstänker att det inte blir någon tenta för mig imorgon. Jag har inte varit riktigt fri från migränen den här veckan och mått rätt så dåligt. Idag är jag väldigt seg, trött, illamående och lite okoncentrerad, så jag misstänker att någon sorts migränanfall är på väg... det är bäst att passa på att städa inför helgen innan den kommer.

Idag är det ett oerhört soligt och fint väder utanför fönstren och jag var ute ca en timma med boxer Pusselbit i förmiddags, samtidigt som jag tog en del nya bilder. Boxer Pusselbit har fått se många katter och hundar, vilket var mycket spännande för honom och personligen tycker jag att det är fantastiskt vad hundgodis gör för hans uppförande vid dessa tillfällen...

Det är väldigt varmt och skönt ute, trots den kalla blåsten och man kan inte tro att det är i slutet av november och att vi snart har första advent. I min lilla trädgårdstäppa blommar fortfarande smultron, ringblommor och stockrosor och snön är mycket avlägsen.

I morgon kommer mor och far och de stannar några dagar och det ska bli så roligt att ha dem här. Nästa vecka kommer boxer Pusselbit att kastreras och det blir intressant. (Och dyrt).

Son Pusselbit ligger fortfarande och sover i sin säng. Han är otroligt sömnig och trött och har inte gjort biologiprovet idag. Jag misstänker att han var uppe för länge i natt för att läsa på provet, samt att han fått makens förkylning... och det är mycket sällan han ligger så här länge och sover, det händer bara när han är sjuk.

Jag önskar er alla en härlig dag! =)


Inga kommentarer: