torsdag, september 01, 2011

Inköp med son Pusselbit

Nu har jag och son Pusselbit varit och inhandlat två par chinos för 199 kr. styck. Tyvärr fanns det bara gråa i hans storlek och då kan jag garantera att vi gick igenom vartenda byxpar som var till salu med hjälp av en av försäljarna i butiken. Han är så smal och inte alltför lång... vi hade nog kunnat hitta lika billiga jeans i hans storlek, men han gillade inte fickorna på dem och då var det bara att strunta i dem. I vilket fall som helst var han nöjd när vi lämnade butiken och det är huvudsaken. Nu gläds han åt att ha flera hela byxpar att välja bland, innan dess hade han bara ett par hela svarta jeans.


Före Dressman var vi inne på Clas Ohlson och köpte en pärm med register till som han ska sätta in alla papper i under sina komvuxstudier. Vi passade samtidigt på att spana in alla varor där inne. 


Sedan var han snäll och följde med mig in på Panduro där jag köpte sytråd i en speciellt grå färg som jag ska använda när jag lagar en av mina favorittröjor som fått några småhål. Han gick runt och tittade på allt, men jag tror inte att han vill in dit igen... ;)


Innan vi gick hem var vi inne på ICA och köpte 4 kg Nötfärs för 39.90 kr./kg och där hittade jag Lapsang Souchongte (200 gr. för 34 kr.) som jag har letat efter i olika affärer under hela våren. Jag har hittat det på nätet för ca 30 kr för 100 gr. men det här var mera ett pris för mig, då jag måste hålla i pengarna extra mycket, men samtidigt vill unna mig ett te som är extra gott och som också gillas av herr Pusselbit.


När vi gick hemåt var son Pusselbit en gentleman och bar påsarna, samt öppnade alla dörrar för mig och han var ovanligt sällskaplig av sig. När son Pusselbit är förberedd och införstådd med att handla i affärer, är det alltid ett nöje! =)

1 kommentar:

Rebecka sa...

Hej!
Länge sen sist!

I sommar har vi haft mycket att göra...
Det började med en flytt från studentlägenheten och har sen bara fortsatt...tills nu...

Jag har även bytt blogg...
http://babybecka.blogg.se
och så har jag ju kvar
http://monsterbloggen.blogg.se