onsdag, april 21, 2010

Vår vän kocken

(En dahlia till min svägerska)

Sitter här med mitt jasminte innan jag ska sätta igång med allt. Det har varit en seg morgon med försovningar... 

Vår gode vän kocken var ju i england och kom hem i höstas. Han älskar hundar, så han har varit hundvakt åt boxer pusselbit många gånger. För någon månad sedan stack han tillbaka till en liten by utanför London. Sverige är för mycket av en ankdamm för honom, samt att här inte finns några bra jobb. Där har han fått ett jobb med husrum, får vara med att påverka upplägget av både restaurangen och puben och han tjänar bra med pengar och är oerhört nöjd!
Här om dagen chattade jag med honom via facebook. Efter ett tag märkte jag att han samtidigt chattade med min man och en annan + att han spelade ett spel över internet. Det är tur att han kan skriva snabbt på tangentbordet och kan "multitaska"... ;)

Jag och son Pusselbit har börjat gå igenom vad han önskar sig som studentpresent. Det enda han kunde komma på förutom pengar var ett go-spel. Här kommer en länk där de säljs:

Jag har bett vår vän kocken att kolla upp priserna i Chinatown i London, men han misstänker att de är lika kostsamma där som här i Sverige. Dessutom ska jag se hur mycket de kostar i USA också... saker och ting tenderar att vara lite billigare där... 

Då var teet urdrucket och det är dags att sätta igång med pappersarbete, telefonsamtal och allt annat... ha en bra onsdag! =)

5 kommentarer:

Sita sa...

Hejsan. Allt tenderar att vara billigare i USA. Ha det gott. Kram

Tigris Predikantan sa...

Ja, vi har inte ens frågat vår blivande student ... det brukar bli en överraskning *ler*

starling sa...

Jag har inte en aning om vad go-spel är för något. Hoppas du hittar ett till bra pris. =)

Anonym sa...

Tack för den vackra dalian,
den lyser upp min skärm nu.
Kram svägerskan

Anonym sa...

HEJ!!! Va glad jag blev när jag gick in på bloggen o såg ditt inlägg. Har nu suttit o läst de du har skrivit, har hänt en hel del hos er, på gott o ont, Hoppas herr pusselbit snart får ett jobb, vet de är inte lätt nu för nån arbetslös, min son har ännu inte fått nått jobb tyvär...
Å ni har skaffat en en boxer, dom är så underbara hundar :) tog hand om en boxer när jag var liten, den var helt underbar :)

Jag har som du sett bloggpaus, mår inte nå vidare så jag är helt tom i skallen för att blogga men jag tittar in nån gång då o då :)
Hoppas ni slipper ha migrän nu ett tag, fy tusan för den :( kramar om.. *tingeling*