fredag, april 23, 2010

Fredag! =)

(Is på busskur, bild tagen i februari)

Boxer Pusselbit ligger under ett datorskrivbord och njuter av livet, han mötte en trevlig hare på morgonturen och var alldeles till sig. Herr Pusselbit och barnen Pusselbit är lyckliga över att det äntligen är fredag och samtidigt strålande solsken. De sista två dagarna har varit snö, slask och blöthet - ingen hit!

Idag ska det bli fredagsstäd, pizzabak, eventuellt kakbak (måste börja baka inför son Pusselbits studentfest), några ivägskickade brev och e-mail, kontakt med dotter Pusselbits skolsköterska och kontakt med son Pusselbits skola, besök på bla apotek, gärna en långpromenad i vårvädret och sist men inte minst, dotter Pusselbit får besök av kompisar efter skolan. De ska spela playstation bla. 

Egentligen skulle jag behöva förså en massa fröer också och jag är mycket sen med det i år, samt börja påta i trädgårdstäppan, men det får nog vänta till i morgon. Herr Pusselbit mumlar hela tiden om att däcken på bilen behöver bytas och det är ju sant. Fast i det lilla snöoväder som vi hade i veckan var det faktiskt skönt att fortfarande ha kvar vinterdäcken på, det var trots allt en del som körde av vägen... och polisen är inte så upprörda när man fortfarande har kvar dem på när det snöar, trots lagen. I alla fall inte här hos oss.

Min tepaus är snart över och jag önskar er alla en underbart trevlig fredag! =)

3 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Visst är det skönt att solen tittar på nu när det dessutom är fredag?
:)

Sita sa...

Hejsan. Nu är det ingen skön fredag, snön vräker ner. Kram

eva-.marie sa...

Avundas varken er snön eller vinterdäcken... här är det + 15 och solsken som gäller! Massor av vackra vårblommor och buskar som börjar slå ut i grönt.