måndag, april 26, 2010

Migrän


Idag blev det inte riktigt som planerat. Det blir det väl egentligen aldrig...

Dotter Pusselbit har legat i migrän hela dagen och vid 12.00-tiden började jag känna att den var på gång för mig. Så vi var tvungna att ringa återbud till hennes psykolog, det fanns ingen möjlighet för oss att ta oss dit.
När son Pusselbit kom hem från skolan klagade han över huvudvärk, så det verkar som om det är en förändring i väderleken... eller något annat. Man kan aldrig så noga veta.

Boxer Pusselbit har i några dagar suttit i köksfönstret och sett på när våran vita grannkatt spatserat utanför. I ett obevakat ögonblick när herr Pusselbit gick ut med honom i eftermiddags, lyckades han sticka iväg över bakgården efter den där katten. Herr Pusselbit sprang tydligen väldigt snabbt efter och lyckades få tag på boxer Pusselbit innan något hände... i samma veva kom grannens hund ut på deras uteplats, en stor vit schäferhanne och herr Pusselbit var mycket glad över att ha fått tag på boxer Pusselbit, då vår hund har lite svårt för andra hanhundar, men tikar är alltid trevliga =)

Här om dagen köpte herr Pusselbit hem 4 gurkor ifrån Lidl och nu har vi inlagda gurkor. Det är oerhört gott! Han köpte hem 8 glasstrutar också, men de är uppätna för länge sedan...

Nu ska jag ta det mycket lugnt och jag önskar er alla en trevlig måndagskväll!

3 kommentarer:

Sita sa...

Hoppas mr Migrän lämnat er nu. Ha det gott. Imorgon ska jag jobba igen. Kram

Tigris Predikantan sa...

Ja, migrän är inget jag vill ha, har det så sällan men det räcker då!
:)

Polargrevinnan sa...

Jag har värk lite här och där men inte i huvudet, träskalle kanske.
Vilken jättefin hund ni har. Längtar ibland efter en vovve, men allergi bland barnbarnen sätter stopp, barnen är viktigare, om än de inte är här så ofta.
Lidl har god glass. Jag älskar deras valnötsglass. Vi åker dit ibland för glassen och parmaskinkans skull.
Ha nu en riktigt skön valborgshelg. Hoppas migränspöket har gett sig iväg.
Kram Viola