fredag, april 02, 2010

Glad Påsk! =)

Utanför våra fönster är det strålande solsken och det är en härlig vårdag. Vår älskade lilla "knähund" till Boxer har hoppat runt ute på ett inhägnat område med andra hundar och haft det riktigt roligt. Nu ligger han och sover på vår säng...

Idag ska vi ta det lugnt och bara vara. Vår mat kommer att bestå av janssons frestelse, en vanlig potatisgratäng (dotter Pusselbit gillar inte ansjovisen i janssons frestelse), olika sorters sill, ägg och korv. Dessutom har herr Pusselbit köpt hem mera godis som inte bara består av lakrits och påskägg... ;)

Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk! =)

5 kommentarer:

Ann - Tänk om jag ändå hade en blogg... sa...

Önskar dig och familjen en underbart härlig påsk!

När jag var yngre och inte gillade ansjovis uppfann jag Hanssons frestelse med bacon istf ansjovis. Blir en härlig sälta. Testa gärna!

Kram och tack för din fina kommentar häromdan!

Sita sa...

Hejsan o glad påsk. Köpte godis på LIDL igår, fanns massor. Du svarade inte om var ni köpt Boxern. Kramar

Polargrevinnan sa...

Det är ju helg, då ska vi ta det lugnt med gott samvete. Vi är bortbjudna mycket i helgen. Hoppas någon gör Janssons frestelse - älskar det.
En riktig trevlig påskhelg önskar jag dej och din familj.
GLAD PÅSK!
Kram Viola

Nina sa...

Önskar er en fin påsk!
Kram Nina!

Ninja sa...

Jag var nyligen på en föreläsning om ADHD och Aspergers...forskare och professorer kommer i framtiden att samla dessa diagnoser under samma tak nämligen "Autismspektrumstörningar" eller något liknande, ny forskning visar att de är besläktade.