söndag, april 18, 2010

Dotter Pusselbit


(ett negativ av en fluga)

Nu är det mulet, men i förmiddags var det strålande solsken.

Dotter Pusselbits utredning är nu färdig och hon ska få tabletter som ska hjälpa henne att koncentrera sig. Har hon otur kommer de att trigga igång hennes migrän och då måste hon sluta med dem. Det är konstaterat att hon har adhd och vi ska få papper på det så att skola och andra som det berör ska få bättre förståelse över hur hon har det i sitt liv.

Läkaren var orolig över hennes sköldkörtlar. De har tagit 2 prover hittills och första gången var värdena inte bra, andra gången var de rätt så bra, så framöver ska de ta prover varannan månad, kanske under ett halvårs tid. Det är ju ärftligt och herr Pusselbit har redan tagit bort sina sköldkörtlar och hans mormor också.

Jag vill också här på bloggen berätta om hur underbar min kära svägerska är. Vad skulle jag göra utan henne? Hon är som min underbara storasyster och som man kan prata om allt med och då menar jag verkligen ALLT!! Hurra för dig min kära svägerska!!!!! =)

Nu ska jag och herr Pusselbit snart iväg och storhandla. Vi får passa på medan det fortfarande finns varor kvar i affärerna, vem vet hur länge till flygplanen inte får lyfta?

5 kommentarer:

Sita sa...

Hejsan. Planen kommer nog snart igång igen, om det inte blir nytt utbrott. Ha det gott. Kramar

Anonym sa...

Ja hurra vad jag är bra!!!!
Tralalalalala!!!!
Du är också väldigt bra och
förstående i allt.
Tänk att två så fantastiska
människor har blivit svägerskor!!
Kram

diana sa...

Vad skönt att hon fått sin diagnos. Hoppas inte att hon ärvt sköldkörtelproblemen. Ha en fin kväll. Vilken häftig flugbild.

starling sa...

Vilken tur att du har din svägerska. =)

Frogprincess sa...

Vad skönt att de har rett ut vad Dotter Pusselbit har. Hoppas att medicinen inte ger biverkningarna som ni fruktar (migränen).