måndag, april 19, 2010

En solskensmåndag

(ett negativ på en snigel)

Det är strålande väder ute, men lite kyligt. Herr Pusselbit är ute i tvättstugan och tvättar, medan jag ser till att de unga pusselbitarna tar sig till skolan. Snart har jag också en träff med min läkare angående migränen. (Har regelbunden kontakt med både honom och min neurolog angående den neurologiska sjukdomen - basilarismigrän. Det finns mest att läsa om det på engelska och då med senare forskning, den är rätt så ovanlig.)

Ungefär när tvättiden slutar, ska vi vara på ett viktigt möte och i samma veva ska dotter Pusselbit till specialisttandläkaren. Det är många besök där när man har en tandställning.

Under dagen ska en massa pappersarbete göras och en del telefonsamtal ringas. Sedan måste vi börja tänka på att son Pusselbit tar studenten i år och börja planera lite mera inför det. Vilken mat ska vi ha? Vilka ska bjudas? Var ska vi vara? Jag har redan det mesta i huvudet, men nu måste det ordnas praktiskt också.

Ikväll ska jag på en föreläsning som Svenska Migränförbundet har och som behandlar ämnet mindfulness vid hantering av huvudvärk. Det ska tydligen kunna lära en att stå ut med mera smärta vid migrän. Vi får väl se vad de säger.

Boxer Pusselbit träffade en igelkott på sin kvällspromenad igår. Vi tror att det var första gången i sitt liv han såg ett sådant djur och han var helt fascinerad av det. Han var så nära att han kunde nosa på den, men vi är inte riktigt säkra på om han blev lite stucken eller inte.

Jag önskar er alla en trevlig måndag! =)

1 kommentar:

Sita sa...

Hejsan. Fin måndag här oxå. Har ett barnbarn som tar studenten i år. Ingelas dotter (Locklig) Ha det gott. Kramar