lördag, augusti 18, 2012

Vardagsbestyr


Igår tog jag det mycket lugnt efter att ha tagit min migränmedicin. Son Pusselbit kan fortfarande inte ta på sig sina skor (på grund av sin brutna lilltå) och dotter Pusselbit hade väldigt ont i sina knän. Så när tvättiden började fick herr Pusselbit ta hand om all tvätt själv ute i tvättstugan och han gjorde det med bravur. Emellanåt hann han ta boxer Pusselbits eftermiddagspromenad och senare kvälls-nattpromenad. Dotter Pusselbit cyklade iväg till Willys och köpte saker där som var billiga den här veckan, samt mjölk och idag är det tänkt att det ska bli kycklingpizza.

Dotter Pusselbit pratar om att skaffa eget kort på Willys, för hon gillar Willys skarpt. Enligt henne är det den bästa affären i vårt område. När hon ska handla varor åt oss cyklar hon alltid dit och det är okej för oss. Det är den affären som ligger längst bort från oss, så handlar hon där sparar vi en massa tid på att själva göra det. Då är det bara Coop Extra och Lidl kvar för oss och till båda affärerna tar det högst 10-15 minuter att gå. Till Willys tar det ca 30 minuter enkel väg att gå.

Idag är det rätt så soligt och jag sitter med rooiboste bredvid mig. Jag tog en lååång sovmorgon för att försöka få bort migränen och det verkar ha lyckats någorlunda, men den är inte helt borta ännu.

Idag behöver det diskas, tvätten behöver tas reda på och något behöver göras på alla plommon i kylen, de börjar så smått bli dåliga...

Inga kommentarer: