måndag, augusti 20, 2012

En ny vecka


Igår var migränen borta och jag tog upp all vår potatis i vår lilla kragpall i trädgårdtäppan. Det blev ca 3 kg potatis av 4 satta potatisar. Måste erkänna att jag blev väldigt glad över det och vi åt hjortgryta med vår egen potatis till middag.

I övermorgon börjar son Pusselbit skolan och jag tror att han är lite nervös inför det hela, men inte särskilt överentusiastisk. Vi får se hur det blir...

Herr Pusselbit har hjälpt till lite på företagets bygg- och anläggningssida och inte jobbat så mycket med trädgårdsskötsel- och trädgårdsanläggning de senaste veckorna. Han trivs väldigt bra med sitt arbete, kanske för att det är olika sorters jobb varje dag, han hinner inte bli less och uttråkad av allt.

Dotter Pusselbit arbetar för fullt på sitt arbete och jag tror att hon fortfarande trivs bra där. I vilket fall som helst trivs hon bra här hemma framför sin dator, speciellt nu när hon köpt hem Bioshock och Bioshock2 extra billigt i en datoraffär i la stada.

Vädret är underbart varmt och soligt, men jag måste erkänna att jag inte varit ute så mycket i det... bara när jag tog förmiddagspromenaden med boxer Pusselbit.

Nu ska jag fortsätta med allt här... och önskar er alla en härlig måndag! =)

1 kommentar:

Pixi sa...

Låter skönt att allt flyter på bra!!Kram =)