torsdag, juli 15, 2010

Varmt och torrt


Det är fortfarande sol på en molnfri himmel och just nu i hela lägenheten är det ca 29 grader varmt, trots öppna fönster hela natten. Gräsmattorna är snart inte gula längre, utan helt vissna och bruna på olika ställen. Hela naturen skriker efter regn, men vi får se hur det blir med det. Vi får väl njuta av vädret så länge det håller på och vattna alla växter i trädgårdstäppan...

Dotter Pusselbit hade en trevlig födelsedag igår. Vi väckte henne med födelsedagssång när hon låg och sov och överräckte hennes present. Hon som brukar ha så svårt att vakna hade inga problem med det den här gången. I paketet låg hennes nya mobiltelefon som vi köpt och det var också den hon hade önskat. Den gamla hade herr Pusselbit rätt så länge och var väldigt trasig - vad sägs om att när hon skulle prata med någon var hon tvungen att ha på högtalarfunktionen så att alla kunde höra hela samtalet? Nu slipper hon det bland annat.

Mobilen är av samma märke som den förra mobilen, så hon kunde bara föra över sitt gamla kortminne på 2 gig. Då blir det lite lättare att ha den som en walkman dessutom.

Till middag blev det mexikanska nachos och tortillas. Ett mycket gott val av henne. Sedan blev det två Nötchokladtårtor med fanta och cola och allra sist en massa ostbågar. Jag tror att hon blev helnöjd med sin dag och nu är också hennes nya mobiltelefon full med hennes egna saker. Hon har "flyttat in" i den.

Idag ska vi bland annat gå igenom förrådet. Det är inget roligt, men behöver bli gjort. Fast vi får nog göra det samtidigt som vi tvättar ikväll, för just nu är det nog lite mera varmt än 29 grader där uppe. Skulle gissa på något över 30 grader och det är väl onödigt att arbeta för mycket där, när man kan jobba här nere i lägenheten där det är något svalare... ;)

3 kommentarer:

Sita sa...

Här är åter en solig varm dag. Ska till stan i em. Må gott. Kram

Sita sa...

Glömde att skriva att i mina inlägg från o med i morse finns en presentation av mej o min familj. Kramar

Anonym sa...

Här har det regnat ett nyttigt
regn halva dagen, naturen myser!
Nu tittar solen fram och det är
hög luftfuktighet och kvavt.
Jag blir nog aldrig riktigt nöjd
förrän hösten kommer med klar luft
och vackra färger!!
Svägerskan