måndag, juli 19, 2010

Sommarbad och mindre varmt


Igår hade jag fortfarande migrän, men lyckades hålla mig på benen. Son Pusselbit blev uppringd av en kompis och åkte iväg på en simtur på kvällen. En annan kompis följde med och det var en person som han lekte väldigt mycket med när han gick i grundskolan. Det visade sig att hans kompis flyttat till en lägenhet inte alls långt ifrån oss och fått arbete. Tänk, vad stora barnen blir i ett nafs! ;)

När jag har migrän brukar jag ibland bli väldigt godissugen. Det är nästan som när man är gravid, då man blir sugen på något och man går nästan åt om man inte får det. Jag gjorde rabarberpaj och herr Pusselbit gjorde vaniljsåsen. Det var bara att ta fram färdigskurna rabarber från frysen (jag fick ju en massa från en kompis för några veckor sedan) och sedan snabbt göra lite smuldeg och sedan vips in i ugnen... Det finns lite kvar och snart ska jag ta mera! =)

Idag är det strålande solsken och runt 21 grader varmt i skuggan och väldigt blåsigt. Kanske att det blir ca 25 grader som mest om vi har tur. I vårt sovrum har vi 26 grader, trots öppnade fönster, men i köket är det ca 22 grader. Att det kan vara sådana skillnader i en lägenhet även med öppna dörrar, fönster osv.

Nu är mitt förmiddagste snart urdrucket. Då är det dags att dra igång med allt som ska göras... önskar er alla en underbart härlig måndag! =)

Inga kommentarer: