måndag, juli 05, 2010

Varmt och skönt! =)


Idag har det varit en något svalare dag än igår, men inte mycket. Fast jag ääälskar värmen, så det gör inget. Min man däremot lider en hel del och sitter mest framför en fläkt vid datorn! ;)

Vi har börjat med att kasta hundgodis på boxer Pusselbit så fort en hund dyker upp. Det var genialt av dotter Pusselbit att komma på det, för nu är de flesta hundmöten otroligt fredliga och lugna. Han har ju haft det arbetsamt med andra hundar, speciellt småhundar, sedan han blev illa biten av en liten hund när han var en unghund. Han har gjort stora framsteg sedan vi fick ta över honom förra hösten och det känns så skönt och trösterikt. Vi har ju tränat och jobbat en hel del också och det är ju positivt att det ger utdelning! =)

Dotter Pusselbit ska om någon vecka iväg på cykelsemester med några kompisar. Förra året regnade det mest hela tiden när de var på cykelsemester och vi fick hämta några blöta och ledsna ungdomar med bil efter några dagar, men vi räknar med fint väder i år. En vän till oss hade en cykel över hemma hos sig som vi fått och som vi hämtade ikväll. Det är lite att göra på den, men herr Pusselbit är en hejare på att göra i ordning cyklar! =)

Dotter Pusselbit själv går just nu omkring och är ordentligt omplåstrad. Det räcker väl med att säga att hon tränade parcour i går kväll och fick sig en del valkar och skrapsår... men hon har ju själv valt det och tycker att det är väldigt roligt. Jag är glad över att hon bygger upp sina muskler och smidighet, samtidigt som hon får rejält med motion.

Jag önskar er alla en mycket trevlig måndagskväll! =)

1 kommentar:

Sita sa...

Hoppas ni har det gott, Kram