torsdag, juli 08, 2010

Underbart och härligt väder! =)


Det har varit en varm och underbar dag idag och jag har städat hallen, hatthyllan, linneskåpet i hallen och gått igenom skohyllan och skoskåpet och alla andra skor... + son Pusselbits rum lite grand. Det tog ett tag, men det var så skönt efteråt! =)

Sedan har jag klippt bort lite kvistar från häcken och gått två långpromenader med boxer Pusselbit.

Igår åt vi kycklingpaj och idag blev det kinesiskt med nudlar. Sedan har jag också sett till att vi har druckit ordentligt allihopa, för det vore inte så roligt om vi blev uttorkade. En del har faktiskt blivit det i värmen.

Snart ska jag ut och vattna blommorna för andra gången idag. Det behövs också när det är så varmt.

Igår beställde vi dotter Pusselbits födelsedagspresent på internet. Idag kom den fram. Det var verkligen snabba ryck! Fast vi kommer att hämta paketet i morgon när hon ligger och sover (vi räknar kallt med att hon inte kommer att vakna före klockan 11.00 frivilligt), så att hon inte råkar få syn på det innan den 14 juli och vi ska gömma det på ett ställe där hon inte ens kan drömma om att det kan finnas. Mer är inte värt att skriva, ifall hon skulle råka snubbla in här! ;D

(Kära svägerska, jag skickar dig snart ett e-mail och berättar allt för dig!)

I morgon ska jag också besöka min allra käraste vän M. från Chile. Det ska bli så underbart roligt! Hon har alldeles nyss kommit hem från sin svägerska i Spanien och i morgon ska vi äta gott, skvallra en hel del och promenera och njuta av vädret! =)

3 kommentarer:

Ecstasy sa...

Skulle inte vara fel om solen tog en paus. Iaf för min del :)

Roligt att se att du fortfarande skriver!

Kramar

Sita sa...

Kul att träffa vänner. Kram

Artlover sa...

Nog är det varm allt, särskilt när man jobbar. Jag har skaffat ett nytt objektiv till kameran så jag måste jobba. Kul att se att du lever. Hade.