lördag, juli 17, 2010

Grillparty och cykelsemester


Här är det lite kaos för tillfället. De sista sakerna innan dotter Pusselbits cykelsemester ska hittas. Fast det verkar gå bra med allt, hon har till och med sovit lite mera än vad hon brukar. Solen lyser från en klarblå himmel och det är ca 26 grader varmt i skuggan, så det gäller att smörja in sig i solskydd ordentligt.

Igår var jag och maken på grillfest hos min kompis M. med make. Det var fantastiskt roligt och herr Pusselbit fick klappa en liten papillon och två katter under kvällens gång. Han är en mycket stor djurvän, med ett särskilt hjärta för just katter...

Vi fick grillade revben, fläskkarréer och köttfärspinnar. Till det fanns det ugnsgrillad potatis och morot med sallad och tzatziki. Efteråt blev det fika med god äppelkaka. Mums! =)

M. berättade lite om sin uppväxt i Chile. Hennes mor är så förtjust i boxerhundar, så de hade 3 boxrar efter varandra innan M. flyttade hemifrån och hon berättade en hel del om dem... nu har hennes mor en polistränad boxer som är oerhört lydig.

Nu är teet urdrucket och jag måste hjälpa dotter Pusselbit med det sista innan cykelsemestern börjar. Ha det så gott i värmen! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Här ösregnar det, jag skulle åka
ett ärende till stan och när jag
kom ut fungerade naturligtvis inte
vindrutetorkarna!!
Jag blev så glad hahaha
Hoppas verkligen att dotter får
bra väder den här gången, hälsa från mig!!
Svägerskan

Sita sa...

Här har solen skinit hela fm. Men nu kommer molnen. Hoppas vi slipper åska men det är så kvavt. Hoppas dottern din slipper ovädret oxå. Kram

Anonym sa...

Nu är det slut på regnet, jag har
varit i stan. Men det är väldigt
kvavt och hög luftfuktighet, jag
kör med fläkten!!
Samma svägerska