lördag, mars 31, 2012

Det är mycket konståkning nu... ;)


Man kan säga att gårdagens väder var ett aprilväder, för alla möjliga olika sorters väder dök upp under dagen. Solsken, moln, regn, hagel, uppehåll och mot natten kom det snö, så när vi vaknade i morse var hela världen vit. Det blåser och är soligt, men vem vet vad vi får för väder i eftermiddag?

Det blev en sen pizza till middag igår och maken bakade bröd under kvällen. När jag någon gång tittade upp på fönstergardinen, såg det ut som om det brann på gräsmattan, men det var en granne som grillade en sen middag...

Dotter Pusselbit håller just nu på att baka en kladdkaka som hon senare ska ta med sig till en fest. Jag själv ska snart se damernas final i VM i konståkning och inför finalen ligger svenskan på 10:e plats och det är riktigt spännande. Man får väl hoppas på att hon håller för trycket, vilket svensken inte riktigt gjorde. Han kom inte ens vidare till final, men det gjorde en kille från Filippinerna och han var så glad över det, eftersom det landet inte riktigt förknippas med sådana här sammanhang.

Jag önskar er alla en härlig lördag! =)


1 kommentar:

Anonym sa...

Hmm en gång brann det på en annan
gräsmatta! Det höll oss sysselsatta
med att hålla en viss person utom synhåll!!!
Svägerskan