söndag, mars 18, 2012

En trevlig söndag


Man kan inte precis säga att det varit strålande solsken idag, men det har i alla fall varit blandat väder med uppehåll. Jag, maken och boxer Pusselbit var ute över en och en halvtimma på långpromenad och vi såg en hel del olika hundar, både rätt så nära och på avstånd och boxer Pusselbit skötte sig väldigt bra.

Dammsugaren har gått sönder, så nu sopar vi golven och torkar av dem lite oftare här. Det största problemet är mattorna, men jag får väl skicka ut någon lång och stark familjemedlem att vårpiska mattorna ordentligt framöver.

Balkongen är vårstädad och jag har lagt ut mattan som jag brukar ha där under den varmare årstiden. Det innebär att jag när som helst kan sitta där ute, dricka te och njuta av vårvädret.

Jag har kommit över 2 biljetter till SM i bandy och det får bli makens födelsedagspresent. Vi är inte särskilt sportintresserade (förutom att jag gillar konståkning), men vi har heller aldrig varit på någon sorts SM och det ska bli roligt att få komma ut lite som par och dessutom helt gratis!

Nu är de nybakade bröden färdiga och vi ska låta oss väl smaka, önskar er alla en trevlig söndag! =)

Inga kommentarer: