måndag, mars 05, 2012

Solskensmåndag med fågelkvitter


Herr och dotter Pusselbit är redan på sina arbeten och son Pusselbit ligger i badet och ska snart iväg till skolan. Boxer Pusselbit ligger under en filt och snarkar och ute är det strålande solsken, frost på marken dit solen inte nått och ca 5 minusgrader. Fåglarna kvittrar mycket och trevligt och migränen verkar vara helt borta! =)

Foten är så mycket bättre och idag ska jag gå ut för första gången på en hel vecka. När alla är borta hemifrån, är jag tvungen att ta mig ut med boxer Pusselbit i vilket fall som helst, så idag är en bra dag för det.

Nu när dotter Pusselbit fått hem ett stort och bra skrivbord till sitt rum, ska jag ta över hennes skrivbordshylla som för tillfället står i hallen. Idag ska jag röja upp i vårt sovrum/kontor och sedan ska vi flytta om. Vi tänkte byta plats på sovrummet/kontoret och tror att det ska bli så mycket bättre...

Alldeles nyss kom dotter Pusselbit hem igen. Bussarna var försenade och när hon satt och väntade fick hon  aura och såg knappt någonting på grund utav det och migränen började visa sitt fula tryne. Nu ska hon alldeles strax ta sin migränmedicin och bädda ned sig... hoppas att mr. Migrän är borta i morgon så att hon kan gå till jobbet.

Inga kommentarer: