fredag, mars 23, 2012

En härlig vårvecka! =)


Herr Pusselbit var hemma hela veckan utom halva måndagen och idag. De hade inte så mycket att göra just nu på hans jobb. Vi har tagit långa promenader med boxer Pusselbit och njutit av det härliga och soliga vårvädret som äntligen kommit.

Jag har också haft en hel del migrän, men det är inget ovanligt. På söndag kommer mina föräldrar förbi med deras underbara blåpannade amazonpapegoja och stannar ett tag, hur länge vet jag ännu inte.

Idag är det herr Pusselbits födelsedag och han kommer snart hem från sitt arbete. Han sa igår att han mycket hellre vill ha bananchokladpaj än tårta och det säger väl en hel del om hur mycket han älskar bär- och fruktpajer.

Potatisen kostar denna vecka 2 kr/kg på coop extra och vi har köpt hem 4 stycken 5 kg-påsar. I en annan affär kostar vitkålen 1 kr/kg, så vi får gå dit och köpa hem lite. Om man blandar ut det i köttfärsen blir det fantastiskt gott, nyttigt och billigt.

Bananerna på Lidl kostar runt 10 kr/kg och här om dagen köpte vi fläskfilé på coop extra för 39.90 kr/kg. Det är härligt att göra fynd! =)

Inga kommentarer: