söndag, mars 04, 2012

Vackert väder!

Grannens katt, när den fått syn på boxer Pusselbit! ;)

Igår blev det lite städning, dotter Pusselbit handlade på Willys och herr och son Pusselbit gjorde pizza till middag. Dotter Pusselbit hittade ballerina kladdkaka med vanilj för 5 kronor styck och köpte hem 2 paket. När melodifestivalen började satt vi bänkade framför tv:n och hade ballerina kladdkaka med vanilj, hemgjorda chokladbollar och den sista julmusten till lördagsmys.

Son Pusselbit verkar gilla melodifestivalen en hel del och ibland är det bara han och jag som tittar på det, men det gör ändå ingenting. Det är ett sätt för oss att umgås på. Ibland frågar jag honom vilken låt han gillar bäst och efter ett tag brukar han komma med ett genomtänkt svar... det är klart att vi pratar om lite andra saker också.

Idag har min migrän kommit tillbaka, det är fantastisk väder ute och herr Pusselbit har bakat en kladdkaka. Kladdkakan byts just nu mot ett hörnskrivbord inte långt härifrån och som herr och dotter Pusselbit ska bära hem till dotterns rum... jag älskar verkligen facebooksidan där man kan byta, ge bort eller få saker inom vår stad!

Inga kommentarer: