tisdag, februari 28, 2012

Stukat foten...


Igår stukade jag foten rejält. På något vis hade boxer Pusselbit sin ena tass på min raggstrumpa och jag kände inte det och jag skulle snabbt gå iväg någonstans och stöp i golvet och foten vek sig rejält. Först trodde jag att jag kanske hade brutit stortån och lite upp över foten, men när jag vilat den i några timmar och den inte hade svullnat upp insåg jag att det nog bara var en stukning ändå. Jag har inte varit på akuten. Dels är det rätt dyrt att vara där, det tar många timmar innan man får hjälp och jag hade inte lust att vara där över natten och frågan är om de gör så mycket åt det hela och så måste jag ta mig dit med hjälp av bussen... så därför tyckte jag att det var bäst att vänta till idag för att se hur det blev med den.

Idag går jag försiktigt på foten, men mycket försiktigt. Min underbare och snälle son Pusselbit tog morgonpromenaden med boxer Pusselbit innan skolan. Jag tror inte att det skulle bli så bra om jag skulle gå ut med honom på alla isiga gångvägar... Jag tänker bara göra saker idag som inte kräver att jag går eller stödjer på den stukade foten.

Annars fick vi lite snö i natt som täckte alla gräsmattor i morse, men snön har i stort sett smält bort av det strålande solsken som vi har.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppsan då slipper du allt hemarbete för en tid. Nu har du ju
en skada som alla kan se.
Hälsning från
en följare

4U2 sa...

Aj, aj sånt skall man vara försiktig med!

Anonym sa...

Du har ju fyllt 45 år och måste
inse att du behöver rullator för
åtminstone inomhusbruk.
Hälsar den svimfärdiga
svägerskan