söndag, juli 01, 2012

Gårdagen


Stora och väldigt mörka moln rullade in mot fredagseftermiddagen, så grillningen blev uppskjuten till igår eftermiddag i stället. Det var trevligt att sitta ute och umgås hela familjen samtidigt som vi grillade god mat. Det blev till och med rester över som vi ska ha till middag idag.

Efter grillningen tog vi en långpromenad med boxer Pusselbit och gick förbi en närbelägen 4H-gård. Där fick vi klappa om några härliga och sällskapssjuka hästar.

 Naturligtvis hade jag med mig kameran i högsta hugg... och jag håller fortfarande på att lära mig hur den fungerar. Det finns så många olika inställningar på den att kombinationerna tycks verka oändliga. Det är tur att jag alltid i bakhuvudet hör vad en känd fotograf en gång i tiden sa: "Av ca 100 bilder som jag tar brukar jag vara någorlunda nöjd med högst 10 stycken". Han verkade på den tiden då man hade vanlig film i kamerorna och det inte fanns några digitalkameror. Jag är så glad över att det är såpass billigt att ta bilder idag, med tanke på svårigheten att ta en riktigt bra bild som man är helnöjd med. Min räddning är att man kan beskära bilderna och få en ursprunglig bild att bli riktigt bra till slut. Det görs i paint (hos mig) och jag vet att jag skulle kunna göra fantastiska saker med ett bildprogram som tex. photoshop, men då måste jag också lära mig hur det fungerar och det har jag ännu inte gjort. Sedan har jag en för gammal dator för att den ska orka med det, så när jag får mera pengar ska en ny dator inhandlas.

Efter det att jag jag började ta in magnesium 300 mg på morgonen och 300 mg på kvällen, har jag inte haft ett enda migränanfall. Jag dricker också hälften så mycket te med koffein i mot vad jag gjorde innan. Jag dricker i stället mera rooiboste, citronmeliss från min trädgårdstäppa och kamomillte. Det här är mycket härligt och underbart!! =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till magnesiumkuren den ska
jag också prova!!
Nu är din dator för gammal för
fotofixandet hoppas bara att inte
du är för gammal när du kan köpa ny dator!!

Svägerskan