fredag, juni 29, 2012

En härlig och solig fredag! =)


Idag är det en underbart härlig solig dag utanför fönstret och när herr Pusselbit kommer hem från sitt jobb är det exakt en vecka kvar innan hans semester på tre veckor börjar. Dotter Pusselbit var och grillade vid en sjö utanför la stada med sina kompisar igår och kom hem vid 00.00-tiden. Det var lite tufft för henne att komma upp vid rätt tid i morse, men hon kom upp och är på sitt arbete idag.

Vi har bestämt oss för att idag ska vi grilla på grillplatsen mellan husen. Vi har en del goda kabanosskorvar (köpta för 19.90 paketet - har kostat 52.00 )och benfria fläskkotletter (29.90 kr/kg) att lägga på grillen och jag tänkte göra tzatziki (köpte 6 st. gurkor på lidl förra veckan då de var extra billiga), en sallad och färskpotatis att ha till. Man får passa på när det är så härligt väder ute.

Jag har gått och tänkt på att nu är osten snart slut igen och den är så dyr... men så snubblade vi över goudaost på coop extra igår som såldes för 34.90 kr/kg och i kylen finns nu ost så att det räcker för oss månaden ut.

Snart ska jag och son Pusselbit ta en längre tur med boxer Pusselbit och det är härligt att det är Fredag! =)

Inga kommentarer: