fredag, juni 15, 2012

Migränfri =)


De senaste dagarna har jag varit helt migränfri. Jag har hunnit följa med till dotter Pusselbits kurator, äta lunch med henne, samt följa med till hennes jobbs dörr för att se var hon arbetar någonstans. Den dagen gick jag över en mil, men det gjorde inget, för det var så skönt att vara ute i det varma vädret och njuta av att inte ha någon som helst migrän! Dessutom fick jag på vägen hem titta in på en underbar trädgårdskoloni där det fanns så fina växter. På en av de öppna grindarna in på området stod det att det är öppet hela sommaren mellan 08.00-22.00 för dem som vill gå in i området och njuta av växtligheten och det alldeles gratis.

Sedan har jag arbetat i utetäppan och allt frodas och växer. Till och med det förhatliga ogräset.

Kylskåpet fungerar inte som det ska, så igår kom en man och kollade upp det. Antingen ska de renovera det eller sätta in ett nytt. Det blir antagligen idag allt ska avgöras. När det varit som varmast, eller när vi inte fått igång kylen efter att den stannat har vi haft saker i kylbagen med kylklampar från frysen tills vi fått igång kylen igen.

Idag börjar Uppcon och dotter Pusselbit har tagit ledigt och ska bevista denna tilldragelse som antagligen ges för sista gången. Hon har förberett sig mycket noggrant och det är strålande solsken utanför fönstret.

Svägerskans son kommer på besök idag och dyker antagligen upp samtidigt som herr Pusselbit kommer hem ifrån sitt arbete. Eftersom det har varit extra billigt med tomater på LIDL, köttfärs på willys, ost och tortillasbröd på coop extra, kommer dagens middag att bli mexikansk.

På evony försvann alla ledarna till en ny allians som de startade, för de ville gå vidare i sitt spel och tyckte att många av oss var för små för att kunna vara med. Den officer som stannade kvar blev host (bor i Syd-Afrika) och gjorde mig till en vice host (bor i Sverige). En annan kvinna som bor i USA (och som är en pensionerad ekonom) blev den andra vice hosten. Vi försöker nu få ordning på röran, vilken är en utmaning. Jag tillsatte en presbyter och en officer, båda bor i England. En annan presbyter bor i USA och en officer i Canada. Vi skulle behöva någon som bor i Australien för att någon alltid ska vara ute på evony, men hittills har vi ingen därifrån. Däremot har vi några till från USA och någon från Canada.

Det stora samtalsämnet just nu på Evonys chatt är hur det går i fotbolls-EM. Speciellt ikväll när Sverige och England spelar mot varandra... det gick ju inte så bra för Sverige när de spelade mot Ukraina, så vi får väl se hur det går ikväll...

Inga kommentarer: