tisdag, juli 10, 2012

Migrän


Igår var det den 19:e dagen med magnesium och Mr. Migrän kom på besök och är här fortfarande... Fast 18 dagar utan migrän eller huvudvärk på raken är fantastiskt, sist det hände var över fyra år sedan! =)

Dotter Pusselbit fick också migrän igår på jobbet och tog in tabletter och fortsatte att arbeta med att sätta i stolpar i marken som senare ska bli stängsel för hästar. Hon kom hem och hade blivit något skinnflådd på sina handflator, pga att hon i början inte haft handskar på sig... hon rengjorde med handsprit (vilket kändes rejält) och satte sedan på plåstertejp för att skydda det hela.

I morse hade hon fortfarande migrän och mådde fruktansvärt illa och hade tänkt stanna hemma, men chefen undrade om hon kunde komma in och bara vara där så att någon var där när alla de andra var ute. Hon skulle kunna ta det lugnt hela dagen, så dotter Pusselbit åkte till jobbet i alla fall och jag hoppas att det går bra för henne.

Ute är det mulet och regnigt och här inne dricker jag kamomillte. Herr Pusselbit är lycklig, det är hans andra semesterdag...

Inga kommentarer: