fredag, juli 06, 2012

En kvav fredag


Har precis kommit in från en långpromenad med son och boxer Pusselbit. Det är varmt och kvavt och man bara väntar på att det ska regna eller åska, vi får väl se hur det blir.

Min man och son är fantastiska och tålmodiga när vi är ute på hundpromenader. De klagar aldrig på att behöva stanna då och då medan jag tar mina bilder och det är värt så mycket. Det känns som om det kommer att ta ett tag innan jag någorlunda vet hur min kamera fungerar i alla inställningar och måste erkänna att det är lite frustrerande, men oerhört underbart, härligt och glädjande när man får till en bild man kan vara något så när nöjd med.

Nu ska jag dricka te och efter det börja röja och hjälpa son Pusselbit inför morgondagens resa. Jag har bett honom att lägga fram alla de kläder han vill ha med sig till mina föräldrar och sedan ska han få leta fram en väska som passar till. Ikväll får han börja göra i ordning sin matsäck som ska ätas upp under resan...

Herr Pusselbit börjar sin semester med att ikväll gå på en företagsfest som han sett fram emot i några veckor. Jag är så glad att han trivs så bra på sitt arbete som han gör.

1 kommentar:

Siita sa...

Hejsan. Jag har min första semesterdag idag. O den har varit mulen med en regnskur. Hoppas ni får bättre väder. Kramar