söndag, januari 30, 2011

Vackert väder =)


Min lilla och mycket älskade mormor kom på besök på min födelsedag. Det händer inte ofta (hittills bara 1 gång på ca 13-14 år som vi bott i denna stad) och hon kom med mor och far och det blev en trevlig 25-årsdag, för mera fyller man inte efter ett visst antal år! ;)

Solen skiner och det har varit ett fantastiskt underbart väder de senaste dagarna och jag har inte varit ute i det utan suttit och sett på EM i konståkning. Konståkning är den enda sport som jag verkligen älskar, det är så otroligt vackert det de gör på isen. Det som är bra är att svtplay också sänder, annars hade jag varit illa ute...

På självaste födelsedagen bestämde sig mina fiender på evony för att anfalla mina slott och många gick tillsammans med sina trupper för att klara det. Det var mindre roligt, men det löser sig i slutänden. Trots allt är det ju bara ett spel och inte på riktigt.


2 kommentarer:

Siita sa...

Hejsan fru pusselbit. jag har oxå fint väder här. Men ingen mormor som förgyller tillvaron. Mormor får jag vara själv. Kram

MICKAN sa...

GRATTIS på födelsedagen! Förutom slotten så har de förmodligen varit en bra med en massa härliga besök och lite tårta kanske.