lördag, januari 22, 2011

Lördag


Dotter Pusselbit är just nu på väg till en kompis där hon och andra av hennes kompisar ska se på anime och spela spel resten av helgen och hon har med sig sin sovsäck. Boxer Pusselbit har fått följa med, eftersom han älskar att åka bil så mycket.

I slutet av veckan som kommer får vi besök av min far och mor och mormor och det ska bli så roligt. Visserligen sover de någon annanstans och vi träffas bara en dag, men det går bra, även om det hade varit mera roligt om de sovit över och vi fått rå om varandra längre.

Son Pusselbit är mycket nöjd med sin nya dator och han klagar inte på vissa saker som var väldigt jobbiga förut och det känns skönt.

Jag har ingen migrän idag, men känner att en ny omgång är på väg. Det är inte så roligt... men kanske att det försvinner helt om jag tar det mycket, mycket lugnt? Vet inte om det är för sent för det, för magen har redan börjat göra uppror igen och huvudvärken är på gång. Lamporna är nedsläckta och jag har satt i mina hörselsuddar ~ det är så jobbigt med ljud...

1 kommentar:

Joanna sa...

Just nu pågår tävlingar på min blogg så gå in och anmäl dig och ha chansen att vinna jätte fina priser: