onsdag, januari 26, 2011

Solsken och kyla


Idag skiner solen från en blå himmel och det är ca 6 minusgrader. För en gång skull kom bostadsbolaget och körde undan all snö på bakgården och grusade gångvägarna. Det är den vägen vi tar när vi går ut med boxer Pusselbit och det är också där ute som själva tvättstugan ligger, så det är tacksamt att slippa halka runt så mycket när man går ut där.

Herrarna Pusselbit var på bio och såg Narnia (film 3) igår och innan bion köpte de godiset på Lidl som låg på vägen in till la Stada. Son Pusselbits skänkta biobiljett (från min kära svägerska) går ut idag, så det var i sista sekunden han använde sig av den. De tyckte båda att filmen var bra och sedan kom de på att de bara sett första delen, men inte den andra, så den andra får vi nog hyra hem framöver. Jag såg den andra på bio när jag var i USA för något år sedan... ;)

Jag och dotter Pusselbit var inte så pigga och friska igår, så boxer Pusselbit fick en kortare promenad än vad han är van vid på den tiden av dagen. När vi kom hem igen gick dotter Pusselbit och lade sig (vid 19.00-tiden) och sov till 07.00 i morse. Hon var helt slut. Fast om allt fungerar kommer hon att ha varit i skolan varje dag den här veckan, även om hon inte direkt får något privatliv. Hon kommer hem från skolan, går och lägger sig och sover till nästa dag, på grund utav att hon är helt färdig... jag är väldigt orolig för henne.

Ett tag beslöt sig dotter Pusselbit för att sluta med alla mjölkprodukter för att se om det är det som gör henne så trött och ger henne problem med magen. Nu efter några dagar har vi insett att det inte är det som ger henne besvären. Vi vet att det blev bättre när hon fick penicillin för sin halsfluss för ett tag sedan, men läkaren ville inte lyssna på det... jag funderar på om vi ska sluta med all mat med gluten i, även om det inte gav utslag på de prover hon tog för ett tag sedan.

Hon har förr haft svårt för att äta frukost, men har nu börjat göra sin egen. Det är bacon, ägg och lök, som hon går upp för att göra själv på morgnarna och hon älskar det och mår bra av det. Jag bryr mig inte så mycket om vad hon äter till frukost, bara hon äter!

Den här dagen är den dag jag mått bäst på hittills under de sista 14 dagarna, så jag får sluta här och passa på att göra så mycket som möjligt innan migränen kommer igen. Jag önskar er alla en underbar dag! =)

Inga kommentarer: