torsdag, januari 06, 2011

Snöfall ute, men mysigt inne


Det är tre minusgrader ute och snön vräker ned. Det är väldigt vackert och vi är glada över att slippa skottningen, det är ibland väldigt bra att bo i lägenhet.

Son Pusselbit är oerhört glad över sin nya dator och den är väldigt mycket bättre än den han hade innan, den dator som nu dotter Pusselbit tänker ta över. Han får ha kvar sin gamla datorskärm, men det gör inget och dotter Pusselbit får en annan (som vi haft ståendes) till den gamla.

Son Pusselbit har inte många önskningar och krav i sitt liv, men nu när han har sin nya och bättre dator och sitt go-spel som han fick i somras, verkar livet vara komplett. Livet kanske skulle vara mer perfekt om vi andra också lärde oss att spela Go, så att vi skulle kunna ha några turneringar här hemma... Efter att han i natt gått igenom sin nya dator, somnade vi alla vid 2.30-tiden och det är skönt att vi har långledigt.

Dotter Pusselbit verkar ha fått min förkylning och herr Pusselbit sitter och tar det lugnt med hög musik. Jag hör allt, trots att han har hörlurarna på sig! ;)

Idag börjar jag för första gången på länge känna att förkylningen är på väg att ge sig och ska studera en hel del tyska. Ska bara först tända några ljus som jag fick av min kära svägerska i julklapp! =)

1 kommentar:

Heidi sa...

Jag tycker också att det är skönt att bo i en lägenhet när det är som idag, snöstorm. Och härligt att bara få vara inomhus och ta det lugnt.
Ha det gott!
Kram:)