onsdag, januari 05, 2011

Son Pusselbits önskan


Gårdagen tillbringades mesta delen sovandes i sittande ställning i sängen och idag känns det något bättre, men inte helt bra. Jag är inte lika snuvig, men är yr, halvrosslig, har huvudvärk och en otrolig trötthet.

Ska försöka mig på att till nästa vecka börja läsa på alla tentor och har inget stort hopp om själva översättningstentan, men kanske att grammatik- och språkvetenskapstentan kan klaras av. Det gäller bara att läsa dygnet runt nu... ;D (egentligen ska man läsa på en tenta i ca 14 dagar och nu ska 3 tentor läsas in på en vecka... fast det kan ju gå vägen!)

Son Pusselbit har länge önskat sig en bättre dator och den han har nu är rätt så gammal och ihopsatt av herr Pusselbit av gamla datordelar som hittats lite här och där. Innan vi åkte till Västkusten var han ute på olika datorsajter på internet och lyckades plocka ihop en dator från olika affärer i teorin till priset av ca 3500 - 4000 kronor. De pengarna har och hade vi inte och då var det ändå det billigaste och inte det bästa han kunde hitta.

Under julen insåg vi att son Pusselbit lyckats spara ihop till 3000 kronor och igår hittade vi datordelar på tradera till det fantastiska priset av 1525 och säljaren erbjöd fler datordelar till ett bra pris efter det vi vunnit budgivningen, så nu är son Pusselbit snart ägare till en ny dator för ca 2000 kronor. Säljaren bor inte långt ifrån oss och frakten behöver inte betalas då vi hämtar allt själva och sedan ska son Pusselbit få sätta ihop hela datorn själv under makens överinseende.

Jag är så glad och tacksam över att herr Pusselbit är en hejare på datorer! =)

3 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Krya på dig. Vilken tur för pusselbiten. Nu kan ni ha en trevlig helg!

MICKAN sa...

Skönt när barnen får lite nya saker. Grabben fyller snart 18 och jag har inte riktigt kommit på vad jag ska ge honom. Krya på dig!

Anonym sa...

Keep posting stuff like this i really like it