fredag, maj 04, 2012

Fredag! =)


Maken står i köket och gör vår middag och det blir karréer, en av hans favoriter. Dotter Pusselbit kommer inte hem på hela helgen, utan åkte till en kompis direkt efter sitt jobb och hon tog med sig i stort sett alla allergimediciner jag köpt hem. Hon lämnade kvar en karta med tabletter till mig så att det inte ska bli alltför hemskt, men förutom tabletterna tog hon ögondropparna och näsdropparna med sig. Vi insåg rätt snabbt att bara tabletter inte hjälper, så ögondroppar och näsdroppar köptes hem så raskt som möjligt.

Som fredagsmys har vi lite godis som vi köpte hem här om dagen för 29.90 kr/kg. Det är trevligt att få lite godis ibland, om man äter med måtta, annars blir det bara för sötsliskigt.

Igår gick jag på en långpromenad med boxer Pusselbit efter att ha tagit in allergimedicin och vi mötte på sex hundar inom ca tio minuter och han skötte sig alldeles utmärkt, men han iakttog dem mycket noggrant. Efter ett tag satte vi oss ned i en hage och tittade på alla som gick förbi på gångvägarna och njöt av solskenet.

När vi kom hem igen, band jag fast honom vid balkongen så han kunde vara med mig när jag arbetade lite i utetäppan. Jag hällde ner två säckar jord i en pallkrage och sedan satte jag 4 potatisar (ska se om det blir något av dem) och sedan rensade jag runt lite och tog bort en hel del maskrosor. Till min glädje såg jag att rabarbern är på väg upp! =)

Sedan slog migränen till och det var intressant att ha migrän och vara allergisk på en och samma gång. Jag lade mig extra tidigt och sov till idag och det verkar som om migränen beslutat sig för att hålla sig borta nu, trots det mulna vädret utanför fönstret.

Nu ska familjen Pusselbit njuta av att det är fredag och alla som läser denna blogg önskas en härlig och underbar fredagkväll! =)

Inga kommentarer: