tisdag, januari 24, 2012

Bara jag och doggen...


Herr Pusselbit är på sitt arbete, son Pusselbit är i skolan och dotter Pusselbit började på sitt praktikjobb igår. Hon trivs bra på snickeriet, men jag tror att hon blev lite snopen när hon fick börja med att måla en pall. Hon trodde nog att hon skulle få gå direkt på att snickra lite. Hon får låna arbetskläder där, så hon behöver tack och lov inte ta med sig extra skyddskläder hemifrån. Så... här sitter jag och boxer Pusselbit mol allena och det är lite ovant.

När jag i förmiddags var ute med boxer Pusselbit snöade det och boxer Pusselbit var extra sprallig, livlig och "hoppig". Vi fick se på några trevliga spår från andra hundar och djur och mötte också några andra intressanta hundar. Boxer Pusselbit skötte sig föredömligt, tack vare det fantastiska hundgodiset jag höll i min hand. Han har lärt sig nu att det alltid vankas gott godis så fort han ser en annan hund...

Några dagisbarn var ute och åkte pulka nedför en av parkens längsta backar och det är första gången under denna vinter, mycket på grund utav att vi förut haft för lite snö. Det blir så mycket trevligare med lite snö när det är så mörkt ute, men det går inte att komma ifrån att jag verkligen längtar efter våren och att få börja påta i min lilla trädgårdstäppa igen!

I morgon ska jag bege mig till andra sidan staden och träffa en kompis som det var mycket länge sedan jag senast såg. Det bästa av allt är att jag slipper byta buss, den går hela vägen dit från min busshållplats.

Igår började EM i konståkning, men tv4:s sändningar i det börjar inte förrän den 26. Det kan ju bero på att Handbolls-em håller på för fullt och det är tydligen viktigare att sända de matcherna...

Teet är urdrucket, lunchen är äten och det är dags att göra en massa saker. Det är bäst att passa på när man inte har någon migrän! =)


Inga kommentarer: