tisdag, mars 15, 2011

Kyligt och isigt


Igår fyllde min underbara mormor 94 år och hon mår bara bra! =)

Idag blev det en tur med boxer Pusselbit ute på isgångvägarna... det var töväder igår och frös till ordentligt över natten. När vi gick ut var det ca -7 grader kallt och nu vet vi att han tycker att det är lite obehagligt att gå på is ;)

Igår blev det tjockpannkaka, idag kycklinggryta med svamp och paprika, i morgon blir det fiskgratäng och på torsdag blir det flygande Jakob och på fredag, lördag och söndag vet vi inte ännu...

Son Pusselbit gick alldeles ensam till AF idag och han tyckte att det gick bra. Han fick med sig en del papper hem som han ska läsa igenom. De försöker ordna så att han ska få speciell hjälp av dem som vet vad aspergers syndrom innebär och att de ska hjälpa honom att komma ut i arbetslivet på ett bra sätt och med hjälp av mentorer.

Dotter Pusselbit har haft feber i två dagar, men ska till skolan i morgon. Under hennes sjukdomstid har hon ordnat med sims 3 till sin dator och vid första installationen ville hon ha allt på engelska, men hur hon än gjorde blev det på svenska. Hon var inte särskilt glad åt det och avinstallerade det, bara för att kunna återinstallera det. Efter många turer hit och dit, har hon nu äntligen lyckats få det som hon vill och är oerhört nöjd med resultatet.

Nu ska jag och maken gå ut i tvättstugan och ta reda på mera tvätt, vår tvättid började 17.30 och all tvätt beräknas vara färdig vid 00.00-snåret...

Inga kommentarer: