måndag, juni 01, 2009

Ett fantastiskt väder! =)

(Tulpaner, foto av Fru Pusselbit)

I går var det ett fantastiskt väder och jag och maken började dagen med frukost ute på balkongen där vi pratade om ditt och datt. Vi vattnade alla växter och satte om rabarbern i kogödsel. Nu hoppas vi att den ska ta sig bra...

Vi tvättade en del och diskade i diskmaskinen, men annars tog vi det rätt så lugnt ute i solen och det var så skönt och välbehövligt! Dessutom fick jag god choklad och glass på grund av att det också var mors dag. =)

Dotter Pusselbit stack på eftermiddagen i väg till några kompisar och hade vattenkrig och det var ett alldeles utmärkt väder för det!

I morse lagade hon en punktering på sin cykel innan hon åkte i väg till skolan och jag började dagen med te och mackor ute på balkongen, det var så underbart härligt! =)

Snart ska jag ut och vattna allt också, det är nästan som om man behöver vattna allt två gånger/dag nu när det är så varmt och skönt och solen ligger på... Dessutom verkar det som om det ska bli ostadigt väder från och med i morgon, så jag är ute så mycket som möjligt i dag och bara njuter av vädret. Hoppas att ni andra har det lika underbart härligt hos er! =)

4 kommentarer:

Ina Jacobsen sa...

Vilken läcker design du har på din fina blogg! Jag vill passa på att önska dig en riktigt trevlig sommar!

Anonym sa...

Har du funderingar på att vara med o träffas den 1-2 aug. Hör då av dej. Kramar från Sita

Mollan70 sa...

Ja här har det också varit en ljuvlig sommardag med bad i barnpoolen=)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Skönt du fick en vilodag, det händer inte ofta :) Ha en fin fin dag :)