tisdag, juni 09, 2009

Vart tog sommaren vägen?

(Äppelblom, foto av Fru Pusselbit)

Idag är det första dagen utan migräntabletter och jag har tagit det mycket lugnt. I morgon ska jag till Hörcentralen och träffa kuratorn där och på torsdag är det dotter Pusselbits skolavslutning.

Vädret har inte varit det bästa och fortsätter det så här kommer vi inte att ha någon dill eller persilja till midsommarmaten och det är inte bra!

I går var jag och träffade dotter Pusselbits skolläkare. Personkemin är kanske inte den allra bästa mellan honom och dottern, eller honom och mig, men vi får ta det som vuxna personer och han vill verkligen hjälpa henne på bästa sätt. Ibland måste man se till viljan när det brister i andra saker...

Dotter Pusselbit var i Stockholms riksdagshus med samhällskunskapen och sedan i en guidad tur i gamla staden i dag. Jag tror att det blev bättre än vad hon trodde att det skulle bli, men bara det att hon skulle vara på tågstationen vid klockan 07.15 på morgonen kan göra den bästa grinig...

Son Pusselbit satt hela gårdagskvällen och dagens förmiddag och tittade på olika kartor och busslinjer på internet, för han skulle hälsa på en kompis utanför la Stada idag klockan 16.00 som han aldrig tidigare varit hemma hos. Han ville vara ordentligt förberedd så att inget skulle gå snett på resan dit ut. Herr Pusselbit är just nu och hämtar honom och jag hoppas att sonen haft riktigt roligt, för det är ju så sällan han åker och hälsar på kompisar.

Eftersom jag ska vara väldigt tidigt på hörcentralen i morgon och inte direkt är någon morgonmänniska, önskar jag er alla en riktigt god natt och sedan en god morgon!

10 kommentarer:

Frogprincess sa...

Sån är jag också att jag vill veta hur jag ska ta mig till en plats in i minsta detalj. Annars så stannar jag hemma.

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! å vad skojigt att han reser helt själv till kompisen, kul hoppas allt nu funkade perfekt :) Vissa lärare är inte så lätt å ha med å göra, men man får som sagt försöka göra det bästa av situationen.. härligt att du fått bort migränen hoppas även denna dag blir migränfri :)

kalikå sa...

Gomorron!!!

kalikå sa...

Gomorron!!!

Pixi sa...

Ja vart tog sommaren vägen ,vi som ska sitta ute på studenten på fredag,Brrr..får nog ha filtar till hands,hoppas allt går bra idag !kram kram =)

Maria sa...

Gomorron :-)

Hoppas du får en fin dag !
Kram

ejmis sa...

Jag undrar detsamma...regn och kallt här idag =(

Tant Greta sa...

Tack vare dina vackra foton så kan jag följa med lite i hur vädret och årstidenra växlar i Sverige. Äppelblom, dimman över bäcken, blandat med äppelpaj och busktomatplantor. Hoppas du får en så fin sommar så du inte hinner med alla dessa bra filmerna som du lånat. Stora kramen till dig.

Artlover sa...

Hejsan där! Det undrar jag också. Ja, vad har sommaren tagit vägen? Idag eller igår regnade det småspik och jag beklagade och gnällde hela dagen.
Hade bäst trots allt.
Kram
/Artlover

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Ha en fin fin dag :)