lördag, juni 06, 2009

Svenska nationaldagen

(Mina busktomatplantor en solig dag, dill i den stora blåa krukan och persilja i den stora bruna krukan...)

Här har det regnat hela veckan och varit ca 10 grader varmt. I går fick jag rädda några av mina busktomatplantor från att dränkas och frysa ihjäl. Vi får väl se om någon av dem överlever det här vädret...

Idag ska vi handla, baka och tvätta och det blir ju en hel del. Sedan ska dotter Pusselbit vara uppe hela natten i ett rollspel med sina kompisar...

Önskar er alla en underbart härlig Sveriges Nationaldag! =)

8 kommentarer:

Sita sa...

Kalla nätter här med. I torsdags fick jag gå ut o starta bilen tidigare pga is på rutan. Kram från Sita

annsann sa...

Kyla och obefintlig sol är inte den bästa förutsättningen för våra små plantor. Jag har inte tagit ut min busktomater ännu, de står i den kyligaste delen av huset fast nu känns det lika kallt överallt i vårt hus.

Önskar dig en fin dag!
Kram

Gealach sa...

Ja, det är galet kallt! Vi hade idrottsdag igår, och det var väl en sak för eleverna som fick röra på sig, men stå och skriva poäng och bli stel i fingrarna var inte lika roligt, speciellt inte i juni!

kalikå sa...

Fortfarande lika duktig!!

'tingeling* sa...

Kallt som tusan har det varit ända tills solen behagade komma fram :) Tomater kan ju vara känsliga, men vi håller en tumme för dom :) Här har det varit som en vanlig dag förutom att valpen är här och håller skrållan och mej igång, hihi ha en fin fin kväller :)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Ha en fin fin dag :)

Pockethexan sa...

Sitter en stund med min Frus blogg Pockethexorna och skriver en rad som "gästskribent" har nu en liten undran när det gäller namn.
Fruns blogg heter ju Pockethexorna hittade ett annat gäng på nätet som kallar sin sajt för bokhora.se är det trevligt egentligen eller är det jag som är fördumsfull?
Självklart så har de valt ordet Bokhora för att väcka uppmärksamhet och visst de har lyckats eftersom jag nu nämner deras namn!
Som sagt bara en stilla undran!
En fortsatt fin helg önskar Peter Olofsson!

Junitjej sa...

Ha en trevlig söndag! Ska du rösta idag?