onsdag, juni 17, 2009

Vi lever...


Vi har inte mått så bra här, men det börjar bli bättre. Solen skiner idag och det gör att man också mår bättre av det. Jag har hunnit titta förbi arbetsförmedlingen och säga att jag är frisk från och med idag och gick hela vägen hem ifrån la Stada.

Här om dagen ringde en gammal vän och nu har vi också blivit vänner på facebook och i morgon ska jag åka och hälsa på henne. Hon bor i Stockholm, så det blir en bit... men jag ser väldigt mycket fram emot det. Hon kommer också ifrån Chile och försöker lära mig lite mera spanska varje gång vi ses. När vi jobbade tillsammans pratade hon hälften på spanska och hälften på svenska och det var en utmaning!

Igår drog jag upp en rädisa ur en av mina kragpallar och jag och sonen delade den i hälften och åt upp den. Smaken var underbar, men de som är kvar behöver växa och bli lite större! Måste erkänna att jag verkligen inte vet vad det kommer att bli av mina busktomater, de är fortfarande så små, men jag tröstar mig med att de antagligen går att ha inomhus till hösten om de inte växt färdigt.

Chiliträden behöver sättas om på nytt och jag tänkte göra det i kväll efter att ha varit på ÖB, för i morgon tänkte jag ge min kompis E. i Stockholm ett av chiliträden. Oj, nu kommer min man hem och det är dags att ge sig iväg... ha det så underbart idag! =)

11 kommentarer:

*tingeling* sa...

skönt ni har piggnat till :)

Sita sa...

Vi ska ju ha en bloggträff i aug i Sthlm. Och jag finns på facebook oxå. Kram från Sita

Tant Greta sa...

Facebook är faktiskt riktigt kul,men det tar tid och det har jag inte så mycket av. Men att se gamla glömda vänner är en höjdare. Ha det så kul i Stockholm.

Anonym sa...

Jag blev så sugen att titta på mina rädisor och smaka. Drog upp en planta ur jorden. Det var fullt med små hål i alla. Undrar vilken liten mask som festat på dom :(

Kram systra di

Anonym sa...

Mina yttepyttesmå busktomater flyttade ut på altanen för några veckor sedan och strök nästan med när det var väldigt kallt en natt för en vecka sedan. I natt var det kallt igen och i morse såg de inte alls så glada ut... Trist...

Rädisorna har ganska mycket blad men jag tror inte att det har blivit något under jorden ännu.

Lena sa...

Skönt att ni mår bättre nu!

Ha en underbar midsommar!

Kram

oumberligating sa...

Fullt upp, men nu så ska självklart alla mina "bloggvänner" få sig en rad och en önskan om en riktigt fin Midsommarhelg! Vädret gör vi inte så mycket åt, men trevligt och avkopplande kan vi ju ha i allafall mellan regnskurarna och visst är det i ärlighetens namn en sport att "duka ute" tycker jag, går det så går det!
Som sagt ha en fin helg på alla sett och var rädd om dig och de dina!
Kram ifrån Peter Olofsson

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Ha en fin fin dag :)

Bittan sa...

skönt att höra att ni mår bättre. Hoppas du och familejn frå en riktigt bra midsommarhelg nu.. kram från Bittan

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Ha en fin fin midsommaraffton :)

Maria sa...

Ha en trevlig midsommar !

Må så gott !
Kram kram