tisdag, juni 02, 2009

Regn...

(Foto av Fru Pusselbit)

Tar en liten paus med en mugg matete. Ute öser regnet ned och då sprack den picknick i stadsparken jag skulle ha med min kära chilenska väninna M. Fast vi kommer att träffas hemma hos henne i stället och det blir också väldigt roligt.

Maken åkte tidigt iväg till jobbet och dotter Pusselbit åkte inlines till skolan. Hon gillar tydligen mer att åka inlines än att cykla. Nu börjar det också att bli lite lättare för henne att äta sedan operationen.

Son Pusselbit har ett prov idag och vi får väl se hur det går, eftersom det verkar som att han inte hunnit läsa igenom allt. När skolan slutar, börjar sommarskolan och då ska han göra ett filosofiprov som han skulle gjort när han var sjuk för någon vecka sedan. Han kan tydligen få VG i filosofi och vi är väl lite glatt överraskade över det här hemma...

Nu ska jag strax ut i regnet och önskar er alla en underbar tisdag! =)

4 kommentarer:

*tingeling* sa...

Vad skönt att tösen kan börja äta igen och va duktig gossen är :) hoppas det slutar regna så ni kanske kan vara ute ändå du å väninnan :)

Nett sa...

Regn har vi inte här, det är sol & värme.. vi får väl vårt imorrn kanske. Vad skönt att sonen kan få ett VG i filosofi =)

Mollan70 sa...

Även här har det regnat hela dagen lång...
Hoppas att sonen får VG i filosofi.
Jag håller tummarna.

Tesstamente sa...

Picknick inne är inte fy skam heller:-)