torsdag, juni 11, 2009

Regn!!

(foto av fru Pusselbit)

I dag är det dotter Pusselbits skolavslutning. Regnet öser ned utanför fönstret och herr Pusselbit har inte bilen, så jag har lovat att köra henne till skolan.

I går var jag på arbetsförmedlingen. Eftersom herr Pusselbit snart blir arbetslös, måste jag se om jag inte kan få ett jobb. Pengar behövs alltid! ;)
Tydligen var det fler som tänkt tanken, för hela datasystemet blev överbelastat och brakade ihop av gårdagens anstormning av arbetssökande. Jag fick höra att samma sak hade hänt i måndags.
En arbetsförmedlare fick skriva in mig för hand och det var han inte så glad över... och allt tog ca 2 timmar. Vilken tur att jag efter hörcentralen, men innan arbetsförmedlingen, slunkit in på MAX och ätit ett Max Originalmål, annars hade jag nog blivit oerhört hungrig!

I juni har det regnat mest hela tiden och i stort sett alla bilder som hittills har blivit tagna har en massa regndroppar på sig...

På måndag ska jag på en infoträff på arbetsförmedlingen och då ska jag också ha med mig mitt CV och alla mina betyg så att de kan bekräfta att allt jag säger och skriver är sanning. Dessutom ska jag få ihop en vårdbidragsansökan till försäkringskassan och det är inte det lättaste...

Jag önskar er alla en härlig torsdag, det får jag försöka ha med mitt te och en massa pappersjobb! ;)

7 kommentarer:

Nett sa...

Här har vi skitväder med, uppehåll just nu men det är bara en stund. Skolavslutning har vi imorrn för sonen.. Ha en fin dag!

Vicki sa...

Detta regnande får gärna upphöra snart!!

Söker du jobb innom vården?

Vicki

Eva-Marie sa...

Hoppas dottern fick en trevlig avslutning. Min son slutade 9:an idag. Lycka till på AF. Har du pluggat färdigt nu eller tar du en paus om du får jobb? KRAM

Barnens Hjältar sa...

Hoppas skolavslutningen gick bra trots regn..
ha en fin fredag!

Pixi sa...

Oj då har du o stå i ,hör jag !! Har ny sida nu !! Toodeloo !=) Pixi

Ninja sa...

Inte lätt att söka jobb i dessa tider....och dessutom regnar det...

vicke sa...

Jag tittar in för att önska dig en Glad Midsommar och en trevlig sommar.