söndag, juni 14, 2009

Akutbesök

(Foto av Fru Pusselbit)

Vi lever, men är lite stressade... herr Pusselbit var inne på akuten igår med dotter Pusselbit på grund av svåra magsmärtor för fjärde dagen på raken. De kom hem vid 01.45 i natt med starka tabletter mot magsmärtorna. Läkaren trodde att det var en magtarmsinfektion... Hon har inte spytt eller haft diarrée, men bara väldigt ont, speciellt efter att hon ätit. Vi får väl se om det snart går över, annars får vi väl åka in igen...

Jag själv mådde inte så bra igår och beslöt mig helt enkelt för att inte använda datorn över huvud taget, utan bara ligga still i sängen och läsa ut Eragon. Nu har jag börjat på Eldest... ibland har man så väldigt mycket om sig och kring sig att man behöver en dag då man inte gör något alls och idag mår jag bättre.

Son Pusselbit gjorde ett filosofiprov i torsdags och 11.20 på fredagen skickade han in en filosofiuppsats om Spinoza till läraren. Klockan 12.00 sattes betygen och hans lärare ansåg att hans uppsats var så bra att han nu kan stoltsera med ett VG i filosofi. Det är inte dåligt!

Här regnar det som vanligt, men min solros som jag köpte i torsdags för skattepengarna jag fick tillbaka (det finns mer skattepengar kvar...), lyser upp köket. Har man ingen sol ute, så får man ha en inomhus! =)

Nu får jag dra igång med allt som ska bli gjort och önskar er alla en underbart härlig söndag... helst utan regn! =)

11 kommentarer:

*tingeling* sa...

Grattis till sonen, vad duktig har är :) Hoppas tösen kryar på sig och blir friska av medicinen hon nu fick av läkaren, hoppas även du nu slipper mer migrän :) Ha en fin fin dag :)

Gealach sa...

Ojojoj, vad jobbigt! Hoppas hon blir bättre snart!

Och grattis till sonen!

annsann sa...

Hoppas att dotterns onda gär över. Jobbigt med just magont och att inte veta vad det är som orsakr det.

Fint resultat av sonen!

Hoppas att solen skiner på dig snart! Kram!

Fingerfärdig sa...

Helt utan regn har det varit här. Vad skönt för dig, att Du kunde få ta en dag, att bara vara. Det är ju inte alla förunnat och då går det som det går också.

Frogprincess sa...

Jag tycker nog attt de borde göra en grundlig undersökning av dotter pusselbit. Det är lite oroväckande att när ni kommer in med henne för fjärde gången på lika många dagar ska en läkare göra mer än att "tro"!
Stort grattis till son pusselbit för ett bra betyg!

Polargrevinnan sa...

Har tittat på mina "följare". Det var ett tag som vi har haft kontakt. Nu talar jag om att jag lever.
Ser att du har det lite stressigt och inte alltid mår så bra. Ja, livet är upp och ner. Orolig för dottern och gläds med sonen.
Solrosor blir man glad åt. de kan behövas för att lysa upp i den här solfattiga sommaren.
Sköt om dig. Kram Viola

Tant Greta sa...

Nej vet du vad, nu blir jag orolig för din dotter. Hur har det gått? Du har inte skrivit sedan den 14e. Grattis till familjens filosof, det ligger tydligen i generna tror jag. Hoppas allt reder sig till det bästa. Kramen

Vicki sa...

Hur har det gått med din dotter?

Vicki

Bittan sa...

ett grattis till den duktige sonen. Jaa alla behöver dagar då man bara ÄR...tar hand om själen. I dag (månd)har solen lyst på en klarblå himmel hela dan..ljuvligt. Hoppas dottern piggar på sig.min äldsta son har nyss legat i nån magsjuka.hoppas jag och lillbror klarar oss. kram till dig!

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Hoppas allt är bra med tösen och resten av er och att ni har sol och värme :) ha en fin fin dag :)

Eva-Marie sa...

Usch - det låter inte kul med dotterns mage. Jag har Chrons sjukdom och den debuterade i 16-17-årsåldern. Så ta din dotter på allvar och stå påer om läökarna underskattar henne. Håller tummarna för er. Kram